Image
Loading
15.02.2024.

!!! KREATIVNI LJETNI KAMP "VJERUJ U SEBE", Veli Lošinj - NOVI TERMINI !!!

Želite aktivno i kreativno provesti 5 nezaboravnih dana na otoku Lošinju u srcu turističke sezone po jedinstvenoj atraktivnoj cijeni koja uključuje 5 punih pansiona i osam antistresnih kreativnih radionica ? Onda je naš kreativni kamp u Velom Lošinju idealan izbor za Vas ! Novi termini u kolovozu 2024.!

Tijekom pet dana, polaznici će se upoznati s atraktivnim tehnikama koje ne zahtjevaju posebno likovno predznanje i umijeće. Među njima su enkaustika, akrilno izljevanje, vinorel, pendulum, mramoriranje i string art. Radionice se održavaju u malim grupama do 10 polaznika, što omogućuje individualni pristup svakom polazniku. Nakon radionica, polaznici će imati dovoljno vremena za kupanje, istraživanje otoka Lošinja i međusobno upoznavanje i druženje.

Druženje se održava u atraktivnim terminima od 3.8. do 8.8. , 8.8. do 13.8. i 13.8. do 18.8.2024. g., u srcu turističke sezone. Cijena aranžmana iznosi 649,00 EUR-a po osobi, a uključuje pet punih pansiona (u dvokrevetnim sobama) i osam antistresnih radionica. Voditelji kreativnih radionica su članovi udruge Hrvatska kuća “Materina priča”.

Broj polaznika je ograničen, stoga Vas pozivamo da se prijavite i rezervirate svoje mjesto što prije. 

Prijave i rezervacije po ovoj atraktivnoj cijeni mogu se izvršiti najkasnije do 15.3.2024. ili do popunjenja mjesta a kako je na našim radionicama pogledajte u videu niže.

Prijavnicu možete pronaći na internetskoj stranici www.vjerujusebe.com ili na ovoj poveznici PRIJAVNICA

 

Hrvatska kuća “Materina priča”

Upute-kreativni-ljetni-kamp.pdf